Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Maak van jouw Facebook een echt Blurb Fotoalbum

15-11-2011 - Op de website van Blurb.com kon je al je eigen fotoalbums en fotoboeken maken, laten drukken, delen en verkopen. De vele mogelijkheden om je boek vorm te geven zijn al vaak genoemd. Sinds vandaag is het ook mogelijk, om net zoals met je Instagram foto’s, al je Facebook foto’s netjes in een schitterend fotoalbum te laten plaatsen. Inclusief jouw eigen onderschrift en de eventuele comments van al je vrienden op Facebook. Zo wordt je fotoalbum echt een levend fotoalbum.

Hoe werkt het?
Meld je aan via de website van Blurb.nl met je Facebook account. Vervolgens kan je via de software van Blurb jouw eigen foto’s uit het Facebook fotoalbum halen. In de vervolg stappen kan je aangeven welke foto’s je wilt afdrukken in jouw eigen fotoalbum, eventuele aanpassingen op de opmaak van je fotoalbum en waar de comments in het albums komen te staan. De prijzen van de fotoalbums variëren, kijk op de pagina van Blurb voor alle mogelijkheden of gebruik de fotoalbum vergelijker om jouw ideale boek uit te zoeken.

Top aanbieding



10 euro korting op je eerste fotoalbum

Profiteer van 10 euro korting op alle fotoalbums. Als nieuwe klant profiteer je van deze korting op alle fotoalbums (fotoschrift uitgezonderd) bij Pixum. Gebruik voor deze actie de kortingscode: PSGKD9D63A5RDT